Nationale Voetbal Vakbeurs

Woensdag 2 december 2015


De Nationale Voetbal Vakbeurs (NVVB) is hét jaarlijkse evenement, waar toeleveranciers en belanghebbenden van deze mooie sport bij elkaar komen. Dit unieke concept wordt dit jaar alweer voor de 4e keer georganiseerd door ZPRESS Sport.

Verenigingen ontmoeten leveranciers
Zo’n 8.000 bezoekers (voorzitters, bestuurders, trainers, sportfysiotherapeuten, penningmeesters en sportambtenaren) komen in 1 dag in contact met 250 bedrijven, waaronder kunstgrasleveranciers, sportmerken, medische leveranciers, horeca, sponsorsystemen en vele andere interessante leveranciers voor een sportvereniging.

Naast voetbal, ook voor andere teamsporten
De combinatie van bezoekers en exposanten maakt de NVVB de enige in zijn soort. Alles, maar dan echt alles wat een vereniging nodig heeft is terug te vinden op de NVVB. Daarom is een bezoek aan deze beurs ook interessant voor bestuurders van bijv. hockey, handbal, korfbal en tennis verenigingen.

Uitgebreid programma
De NVVB houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied door een uitgebreid programma met seminars, workshops en gastsprekers. Over de gehele dag worden tevens verschillende shows en demonstraties gegeven.

Schrijf u nu in voor gratis kaarten en blijf op de hoogte van alle innovaties voor uw sportvereniging!